Blog

Bonsai nieuws en evenementen

Bloeiende Bonsai bomen

Bonsai in bloei zijn erg populair en Bonsai met mini-vruchten fascineren bijna iedereen. Maar er zijn een aantal belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden wilt u er zeker van zijn dat ook uw Bonsai de gewenste bloemen en vruchten zal krijgen.

Lees meer

Mos voor Bonsai kweken

Naast de pot en de boom zijn er vele andere zaken die ertoe bijdragen dat het totaalbeeld van een Bonsai opbouwen. Door de grond in de pot te bedekken met mos is een van de manieren waarop het beeld verbeterd.

Lees meer

Bonsai fotografie

Veel mensen vragen zich af: Hoe maak ik perfecte foto’s van mijn bomen. Vaak zorgt de achtergrond voor storende patronen waardoor de foto’s de schoonheid van de bomen niet overbrengen. Daarom hier een korte uitleg over wat te vermijden en waar op te letten bij het fotograferen van Bonsai.

Lees meer

Bonsai wallpaper

Dankzij Paul Goff kunnen wij u deze Bonsai wallpapers aanbieden!

Lees meer

Vier seizoenen

"Een seizoen of jaargetijde is een jaarlijks terugkerende periode van drie maanden. De vier seizoenen vallen vooral in de gematigde tot hogere breedten samen met duidelijk te onderscheiden klimatologische periodes.

Lees meer

Bonsai tafel bouwen

Na dertig jaar gewerkt te hebben met Bonsai, heb ik besloten dat genoeg, genoeg was – ik had een fatsoenlijke tafel nodig voor de display van mijn altijd groeiende Bonsai collectie. Het duurde me nog eens drie jaar om er echt aan te beginnen.

Lees meer

Bonsai Beginners Cursus

Bonsai infographic

Bonsai bomen zijn mysterieuze objecten, onderwerp van de verbeelding. Om enig inzicht te bieden in wat Bonsai is, waar het vandaan komt en waar het om gaat, hebben we een infographic gemaakt, met alle basisinformatie die je nodig hebt om met deze hobby te beginnen.

Lees meer

Inloggen Registreren
Cron Job Starts